Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE acusa a la consellera Castro de abocar l’Ib-Salut al desgavell i posar en risc la sanitat dels ciutadans

Vicen ThomsEl portaveu adjunt del Grup Parlamentari Socialista, Vicenç Thomàs, ha acusat avui a la consellera de Salut, Família i Benestar Social del Govern, Carmen Castro, d’abocar l’Ib-Salut a un autèntic caos i desgavell que posa en risc el servei d’atenció sanitària dels ciutadans de les Illes Balears.

Thomàs ha qualificat d’autèntic despropòsit la destitució ahir dels tres alts càrrecs de l’Ib-Salut per part del seu director general i ha dit que els motius apuntats de necessitat d’un nou equip més fresc són autèntiques “bajanades”. Per Thomàs, els motius reals són segurament altres i ha alertat de la possible destitució de més alts càrrecs de l’Ib-Salut, el que agreujaria encara més la situació de desgavell que viu l’organisme des que Castro va ser nomenada consellera.

Des del Grup Socialista, Thomàs ha exigit que s’aturi tota aquesta situació que posa en risc el servei i la qualitat de l’atenció sanitària als ciutadans. Pel portaveu adjunt socialista, la direcció al capdavant de l’Ib-Salut s’ha caracteritzat per la polèmica, la precipitació, incapacitat, despotisme o la arbitrarietat de les decisions. Thomàs ha manifestat que tot aquest serial està sumint en el desconcert, desànim i la indignació dels professionals sanitaris i treballadors del Servei Balear de Salut.

Per Thomàs, la consellera Castro viu en un altre realitat i no l’importa el caos en que s’està convertint la principal empresa pública de les Illes Balears. “Ni està ni se l’espera”, ha afirmat Thomàs.

 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube