Imprimeix
PDF

El Grup Socialista demana un calendari públic de pagaments al sector primari

Cosme Bonet_2 Palma, 18/12/2011.- El Grup Parlamentari Socialista ha presentat una iniciativa instant al Govern de les Illes Balears a establir i presentar públicament un calendari de pagaments per resoldre el deute amb el sector primari.

“El conseller Company es va comprometre a pagar les ajudes agràries i ramaderes abans de que acabi el 2011 i no està gens clar que ho vagi a complir”, ha denunciat el diputat socialista Cosme Bonet, autor de la proposició no de llei ja registrada. Així, el conseller incompleix les promeses que va fer mesos enrere i no ha donat ni tan sols un calendari de previsió de pagaments.

Bonet ha opinat que “la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient i Territori està ofegant econòmicament les organitzacions professionals agràries”.

Els socialistes consideren vital que el Govern elabori i presenti públicament aquest calendari de pagaments del deute del Govern amb els agricultors i ramaders, atesa la situació de dificultats econòmiques que pateix el sector, on darrerament s'ha produït una reducció de treballadors afiliats i el tancament d'explotacions. Recordam que per a aquest sector són fonamentals els programes i ajudes de les diferents administracions.

“Estaria bé saber si pagar les ajudes segueix sent la prioritat del Conseller, tal com ell mateix va anunciar al Parlament”, ha afegit Bonet.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube