Imprimeix
PDF

Francesc Antich desitja als periodistes que l'any que ve puguin donar millors noticies que l'actual

Brindis Nadal_PSIBHa agraït a la militància tota la feina que està fent per donar una millor resposta a les preocupacions ciutadanes, en aquest procés pre-congressual.

El secretari general del PSIB-PSOE, Francesc Antich, ha felicitat les festes avui als periodistes en la tradicional copa de Nadal, desitjant-lis “que l'any que ve puguin donar millors notícies que l'any vell”.

Tenc dos desitjos”, ha explicat Antich en la seva darrera copa de Nadal com a secretari general del PSIB-PSOE. El primer és “la màxima implicació” de tota la militància socialista en aquest moment pre-congressual, en la preparació de documents i de propostes que ajudin a donar la millor resposta a les preguntes i preocupacions dels ciutadans i ciutadanes.

Ja s'està fent, i vull agrair a la militància tota la feina feta”, ha explicat. Ahir mateix un grup de gairebé 50 persones es va reunir per començar a treballar la Ponència Marc, que és el document que guiarà l'acció del Partit des del congrés de febrer (on s'aprovarà) fins al següent.

El segon desig és “que tota aquesta tasca serveixi per desfer desigualtats” perquè si el socialisme té un objectiu és precisament lluitar en contra de les desigualtats, que en aquests moments estan tristament representades per tota aquella gent que no té un lloc de feina.

A la copa de Nadal han estat convidats els mitjans informatius i els periodistes que han seguit l'activitat del PSIB-PSOE, el Grup Parlamentari Socialista i el Grup Municipal Socialista durant l'any 2011, tot i que alguns mitjans hagin desaparegut des de llavors. Antich ha agraït als periodistes la seva paciència “amb els polítics en general i amb els del PSIB en particular” i la seva tasca per fer saber a la ciutadania quines són les nostres propostes.

El secretari general del PSIB-PSOE ha comparegut acompanyat de la secretària d'organització, Rosamaría Alberdi, de la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Francina Armengol, del secretari general del PSOE de Menorca, Marc Pons, de la secretària general de Palma, Aina Calvo, i de la diputada eivissenca Pilar Costa. També han assistit a l'acte el delegat del Govern, Ramón Socias, i nombrosos diputats del Parlament de les Illes Balears, consellers del Consell de Mallorca i representants dels socialistes a les Corts Generals, entre d'altres.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube