Imprimeix
PDF

El GPS demanarà al Govern sobre la política d’educació infantil

Cristina Rita RdPLa diputada socialista Cristina Rita ha anunciat la presentació d’una interpel·lació en el Parlament de les Illes Balears al conseller d’Educació, Cultura i Universitats sobre la política de l’actual Govern en relació a l’educació infantil. Aquesta iniciativa es presenta en atenció a que la convocatòria d’ajuts a la xarxa d’escoletes públiques de primer cicle d’educació infantil de les Illes Balears per al sosteniment de places, per al funcionament de serveis educatius d’atenció primerenca i per al funcionament d’activitats, serveis i programes no s’ha publicat encara.

La convocatòria d’ajuts per al curs 2010-2011 s’hauria d’haver fet el quart trimestre d’aquest any 2011 perquè les escoletes han justificar que, al manco, han tingut obert durant 10 mesos, però aquest any encara no s’ha produït la convocatòria i, atès el moment de calendari en que ens trobam, el Grup Socialista tem que ja no es farà. Això, unit en la aturada de pagaments a proveïdors que està aplicant aquest govern des de que va prendre possessió el mes de juny, està posant en greus dificultats a les escoletes en uns moments en que, a causa de la crisi econòmica i de l’atur no s’estan cobrint totes les places creades.

Es dóna de circumstància que la nostra comunitat autònoma rep del Ministeri d’Educació la quantitat de 2.577.262 € a través del Pla Educa3, un pla que es va dissenyar prenent com exemple el sistema d’educació infantil de les Illes Balears de la passada legislatura.

Igualment, el Grup Socialista denuncia la baixada del pressupost del Govern de les Illes Balears prevista per a l’any 2012 en aquest concepte que passa de 665.000 € a 450.000 €, i això perquè el Grup Popular ha esmenat el seu propi pressupost atès que s’havia “oblidat” de posar res per aquest tram educatiu.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube