Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE considera una aberració i una injustícia el tancament de les oficines d'atenció a les víctimes

Pilar CostaPilar Costa: “el PP segueix pel camí de desmantellar els serveis socials i retallar drets de les persones més desesperades i més dèbils”

El PSIB-PSOE expressa la seva condemna ferma a la decisió del Govern de JR. Bauzá d'eliminar el servei d'atenció a les víctimes del delicte a Balears. “Aquest és un servei importantísim per a les persones en situacions més desesperades i més dèbils, un servei d'ajuda a víctimes de delictes, sobre tot violents, que moltes vegades no tenien cap altre lloc on anar”, ha denunciat la diputada socialista Pilar Costa.

La decisió del Govern de tancar les oficines a totes les illes demostra la seva nul·la sensibilitat amb els ciutadans i ciutadanes que més han de menester els serveis públics. També posa de manifest la incapacitat absoluta del Govern per negociar amb el col·legi d'Advocats i Psicòlegs per mantenir-lo.

Costa ha denunciat l'actitud irresponsable del Conseller, que en tres ocasions va negar en seu parlamentària que s'anàs a reduir el servei. Sembre va garantir que es mantindria. De fet, el PSIB-PSOE va presentar una esmena als pressuposts del Govern per a l'any 2012 per augmentar la partida pressupostària que s'hi dedicava, argumentant que el retall que preveia fer el PP dificultaria el funcionament dels centres. “Aquest és un servei que no pot reduir-se a dos matins per setmana. Els delictes es produeixen qualsevol dia i s'ha de poder donar un servei més ample”, ha opinat Costa.

Els socialistes presentaran iniciatives al Parlament de les Illes Balears perquè es restableixi aquest servei, que fa molts d'anys que funcionava i ara és més necessari que mai, ja que moltes persones no es poden pagar un advocat o un psicòleg de la pròpia butxaca. “Aquest és cop molt dur, sobre tot per a les víctimes que tenen menys recursos econòmics. El PP segueix pel seu camí de desmantellar els serveis socials i retallar drets de les persones més dèbils”, ha conclòs la diputada.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube