Imprimeix
PDF

El PP continua introduint “comissaris polítics” a IB3 amb el nomenament de Ruiz

Cosme Bonet 2Cosme Bonet ha denunciat que el Partit Popular està convertint, una vegada més, la Ràdio Televisió de les Illes Balears en la "televisió del règim".

El diputat socialista Cosme Bonet ha mostrat el seu malestar pel nomenament de José Manuel Ruiz com a gerent i director financer d'IB3 perquè, així, "el PP continua introduint comissaris polítics a la ràdio i televisió pública".

El socialista ha destacat que, des de l'arribada del PP al poder, s'està implantant un "ferri control polític" a la Ràdio Televisió de les Illes Balears com ho demostra que el director general del mitjà de comunicació públic sigui el conseller de presidència i ha assegurat que "el PP està convertint IB3 en la televisió del règim".

Cosme Bonet ha recordat que José Manuel Ruiz "té un perfil clarament polític" lligat al PP de Calvià i com exsenador popular, pel que ha demanat al Partit Popular que "es deixi d'hipocresies i no intenti fer creure a la ciutadania que el nomenament de Ruiz es deu al seu perfil professional, quan és evident que es tracta d'un perfil clarament polític seguint la línia que ja va iniciar Jaume Matas amb el nomenament de Maria Umbert".

El diputat socialista ha assegurat que "no ens sorprèn que el PP nomeni, una vegada més, un polític amb carnet per ocupar un càrrec directiu a IB3", una pràctica que segons Bonet "romp amb el consens i la línia de professionalització assolit durant l'etapa final de l'anterior legislatura".


Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube