Imprimeix
PDF

Joana Barceló: “El PP ha tornat enganar als ciutadans i al sector amb l'IVA turístic reduït”

joana barceloDemana explicacions i constata l'engany del Partit Popular de Balears, que va fer de la fiscalitat reduïda la seva gran promesa electoral en matèria turística

El Partit Popular, que va fer de l'IVA turístic super-reduït la seva gran bandera i proposta en matèria de turisme durant la campanya, ha tornat enganar els ciutadans i ciutadanes de Balears, i a tot el sector turístic, incomplint la seva promesa electoral en el primer mes de govern del president Rajoy.

“La baixada de l'IVA havia de ser la fórmula màgica per salvar el turisme, que havia perdut competitivitat a causa de la pujada de l'IVA i que es recuperaria amb el PP” ha recordat la diputada socialista Joana Barceló. És més, en plena campanya electoral, el PP de Balears va utilitzar l'IVA super-reduït per desqualificar als socialistes, dient que només ells tenien una proposta clara -fets concrets, varen dir- per reactivar el sector.

Dia 20 de novembre es varen celebrar les eleccions generals. Dos dies més tard, dia 22 de Novembre, una diputada del Grup Parlamentari Popular insistia en l'argument: “qui no dóna suport a la reducció de l’IVA turístic no es pren seriosament el turisme”. I aquell dia, el Parlament de les Illes Balears va aprovar una proposta instant al Govern de l'Estat a baixar l'IVA del sector.

“Què pensa fer el PP de les Illes Balears ara que el ministre i la secretària d'Estat de Turisme han renunciat a aquesta promesa electoral?”, ha demanat Joana Barceló. “Com pensa el PP estimular la reactivació turística ara que la seva gran proposta ha caigut?”.

El PSIB-PSOE presentarà una iniciativa al Parlament per constatar els menyspreu del Govern del president Rajoy cap a la proposta aprovada pel Parlament de les Illes Balears i deixar constància de l'engany del Partit Popular als ciutadans i ciutadanes de les Illes Balears, i també al sector.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube