Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE demana al Govern si comparteix la decisió d'IB3 d'admetre només factures en castellà

DSC02778-1Cosme Bonet: “en quina normativa es basa i per quins motius s'està donant aquesta discriminació per raó de la llengua?”

El Grup Parlamentari Socialista ha demanat al Govern de les Illes Balears, i més concretament al Conseller en funcions de Director General d'IB3, si comparteix “el criteri discriminatori” de no acceptar les factures i notes de col·laboradors presentades en català.

Atesa la discriminació per raó de llengua que hem conegut que es dóna a IB3 en la tramitació de factures i notes de col·laboradors, comparteix el Conseller en funcions de Director General de l'EPRTVI aquest criteri discriminatori?” ha demanat el diputat socialista Cosme Bonet en una pregunta parlamentària.

Bonet ha demanat al Govern “per quin motiu s'està donant aquesta discriminació per raó de la llengua” que, recorda, va “en contra de la legislació vigent”. De fet, el diputat socialista voldria saber “en quins arguments, informes o normativa es basa l'administració de IB3 per no pagar les factures o notes dels col·laboradors que estiguin redactades en català?”.

La decisió del departament d'Administració d'IB3 de no acceptar factures i notes de col·laboradors en cap altra llengua que castellà, tal com ha publicat la premsa, “és un exemple més de la deriva lingüística del Govern Bauzá”, que està trencant un consens que existeix entre tots els partits polítics de Balears des de fa molts d'anys.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube