Imprimeix
PDF

PSIB-PSOE: “Aquesta comunitat no es pot permetre el luxe d'eliminar el reforç escolar a les escoles públiques”

Rosamara Alberdi CastellRosamaría Alberdi: “El PP, una vegada més, carrega contra els més dèbils i els que més han de menester el suport  i contra la educació pública”

El PSIB-PSOE expressa el seu més ferm rebuig a la decisió del Govern de les Illes Balears d'eliminar el Programa de Reforç escolar a Primària, un programa imprescindible per ajudar als nins i nines amb dificultats a seguir el ritme a l'escola. “Balears és la comunitat autònoma amb més fracàs escolar. No ens podem permetre el luxe d'eliminar el reforç”, ha declarat la diputada socialista Rosamaría Alberdi.

El PROA (Programa de Reforç, Orientació i Suport) “no és un programa car”, ha explicat Alberdi, i els seus beneficis són evidents: si els alumnes amb més dificultats milloren i poden normalitzar la seva participació en classe, tots els infants es veuen beneficiats. “Els retalls no es poden fer aquí”, ha opinat.

El PP, una vegada més, carrega contra els més dèbils i els que més han de menester el suport i els serveis públics”, ha dit. “Llevar aquests programes és com llevar-lis als nins la llet o el pa”, ha afegit.

Alberdi espera que aquesta decisió del PP a Balears no sigui l'inici de mesures d'aquest tipus a tota Espanya, ja que el programa es finançava amb fons del Ministeri d'Educació.

El PSIB-PSOE demana al PP que re-consideri aquesta decisió i que, si el Ministeri ha decidit eliminar el finançament, cerqui els recursos d'altres bandes per no haver de retallar en aquest servei tan bàsic i imprescindible dins de l' educació pública.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube