Imprimeix
PDF

Francina Armengol presenta els avals per optar a la Secretaria General del PSIB-PSOE

Francina Armengol_OKFrancina Armengol, actual secretaria general de la Federació Socialista de Mallorca, ha presentat avui matí els avals necessaris per poder optar a la Secretaria General del PSIB-PSOE. Armengol ha presentat més de 550 avals de la militància, convertint-se en pre-candidata.

Armengol és la primera militant socialista que ha anunciat la seva intenció de presentar-se a secretària general del PSIB-PSOE, una possibilitat que està oberta a tots i totes les militants que presentin els avals necessaris. El termini per presentar-se com a pre-candidat és fins a l'inici del XII Congrés, que tindrà lloc els dies 25 i 26 de febrer a Palma.

Durant les properes setmanes, i tal com es fa a nivell federal, el PSIB-PSOE anirà anunciant als mitjans els actes i enviant les notes de premsa dels diversos pre-candidats/es que es presentin a la Secretaria General del PSIB, amb l'objectiu de donar-lis les màximes facilitats.

Armengol celebrarà un acte públic de presentació avui, dimecres, 18 de Gener, a les 19:30 en el Laboratori d'Arquitectura Francesc Quetgles (Palma). A l'acte estan convidats tots els militants i simpatitzants socialistes i els mitjans de comunicació que així ho desitgin.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube