Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE demanarà a Delgado que expliqui i concreti la proposta a Foment del transport interinsular

Borràs webEl diputat del Grup Parlamentari Socialista, Damià Borràs, ha demanat al conseller de Turisme i Esports del Govern, Carlos Delgado, que expliqui i concreti les propostes que va traslladar a la ministra de Foment sobre les comunicacions aèries i portuàries. Borràs ha manifestat que queden molts interrogants oberts amb algunes de les propostes, com la del bitllet únic. Així, el diputat socialista s’ha preguntat si l’abaratiment en un 25% del cost del bitllet interilles inclou o no el descompte per a residents. Pel diputat del PSIB-PSOE, els punts tractats en la reunió d’ahir entre la ministra i Delgado presenten més interrogants que no pas solucions al problema del transport interinsular.

Damià Borràs ha explicat que s’ha presentat una petició de compareixença en la Comissió de Medi Ambient i Ordenació del Territori del Parlament de les Illes Balears per a que Delgado pugui explicar els detalls de les qüestions relacionades amb la situació de les comunicacions aèries i la gestió aeroportuària de la nostra Comunitat Autònoma, així com les relacionades amb el transport marítim i els ports declarats d’interès general i que va traslladar a la ministra de Foment.

El diputat socialista ha manifestat que molts dels temes tractats són perfectament assumibles, però que les propostes necessiten algun aclariment. En aquest sentit, Borràs ha recordat que en el tema del preu del bitllet pels vols interilles hi ha un consens en la defensa de la tarifa única i universal de 30€. El diputat socialista ha recordat finalment el compromís adquirit en el Parlament, tant pel president Bauzá com pel conseller Delgado, de respectar el Pacte Acció Unitària signat per tots els partits polítics per consensuar posicions entorn al tema del transport interilles i del preu del bitllet.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube