Imprimeix
PDF

Alfredo Pérez Rubalcaba presenta les seves propostes als militants del PSIB-PSOE

rbcb palma 400 persones es reuneixen en el Palma Aquarium per escoltar i dialogar amb el precandidat a la Secretaria General

Palma, 26/1/2012.- Alfredo Pérez Rubalcaba, precandidat a la Secretaria General del PSOE, s’ha reunit avui horabaixa amb més de 400 militants del PSIB-PSOE per presentar les seves propostes.
Rubalcaba ha plantejat, per exemple, la necessitat de parlar amb les autoritats europees i renegociar el calendari d’ajustos espanyol, perquè és massa ràpid i radical. “Si el seguim, caurem en una profunda recessió que durarà molt de temps i crearà molt atur”, ha dit.
El PP finalment comença a dir “el que nosaltres ja varem anunciar en campanya electoral, que només amb ajustos no sortirem de la crisi. No ens importa el copyright, el que volem és que el PP ho faci ja: que vagi a Brussel•les i que renegocii el calendari” , ha dit. “Està bé, que Rajoy vagi desvelant el camí de mentides que el va dur a la Moncloa”, ha afegit.
També ha ressaltat Rubalcaba la necessitat de modernitzar el partit,amb una forta aposta per la xarxa d’internet i les noves tecnologies. “El partit que no aposti per la xarxa desapareixerà perquè perdrà la seva joventut”, ha dit.
Després d’una breu introducció, Rubalcaba ha donat pas a les preguntes dels militants i les ha anat responent.
Prèviament a aquesta reunió amb la militància, el precandidat s’havia reunit amb els delegats de Balears al Congrés del PSOE, que es celebra els dies 3, 4 i 5 a Sevilla. Balears aporta 14 delegats al Congrés: 9 de Mallorca, 2 de Menorca, 2 d’Eivissa i 1 de Formentera. Dels 14, només 12 han pogut assistir.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube