Imprimeix
PDF

Armengol: “el Govern Bauzá no fa res i està de mans plegades davant l’atur”

Armengol i BarcelóFrancina Armengol, portaveu del Grup Parlamentari Socialista, ha manifestat que el Govern ha renunciat a prendre cap mesura per combatre la xifra d’aturats de les Illes Balears. Per Armengol, “el Govern Bauzá està de mans plegades davant el principal problema que afecta als ciutadans, l’atur,”.

Aquesta ha estat la valoració que ha fet la portaveu socialista després de conèixer-se la xifra d’aturats a les Illes Balears, que ha arribat a les 98.927 persones. Armengol ha dit que mentre l’atur assoleix xifres de rècord històric, el Govern del PP ha renunciat a impulsar mesures per reactivar l’economia i crear ocupació. La portaveu del PSIB-PSOE ha valorat de molt negativa aquesta xifra d’aturats i a més ha qualificat de drama social que més de 57.000 persones no rebin cap tipus de prestació econòmica. “57.000 ciutadans que no tenen cap recurs, mentre el Govern està d’espectador davant aquest drama”, ha afirmat. Davant la crueltat d’aquesta situació, Armengol ha dit que el Govern només està preocupat en fer retalls que agreugen encara més la crisi econòmica.

Francina Armengol, que ha comparegut en roda de premsa amb la diputada Joana Barceló, ha criticat la manca d’iniciativa del Govern davant el principal problema que afecta als ciutadans de les Illes Balears, així com la seva falta de diàleg. En aquest sentit, Armengol ha mostrat la seva indignació davant la negativa de Bauzá de comparèixer en el Parlament per debatre i consensuar mesures que reactivin l’economia i fomentin la creació d’ocupació, tal i com havia proposat el Grup Socialista.

Per la seva part, la diputada Joana Barceló ha destacat que les dades d’atur del mes de gener són especialment negatives ja que marquen un canvi de tendència en relació als dos anys anteriors, on havia davallat en el mes de gener. Barceló ha dit que suposa una passa endarrere que empitjora el mercat de treball. A més, la diputada socialista ha recordat que el creixement de l’atur en el darrer any en 8.201 persones suposa una taxa interanual del 9%, un percentatge superior a la mitja nacional.

Joana Barceló ha anunciat que el Grup Socialista presentarà una proposició no de llei en el Parlament per demanar al Govern que, en un termini màxim de dos mesos, presenti un pla de xoc de reactivació econòmica i lluita contra l’atur.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube