Imprimeix
PDF

La majoria dels delegats de Balears dóna suport a la gestió de l’executiva de Zapatero

delegats i delegades de balears L’informe comptarà amb el vot en contra de Menorca i dos delegats de Mallorca, segons han anunciat

Sevilla,3/2/2012.- La gran majoria dels delegats i delegades de Balears al 38 Congrés del PSOE donarà suport a la gestió de la Comissió Executiva Federal i del secretari general José Luis Rodríguez Zapatero durant els darrers quatre anys, tal com ja va passar en els pre-congressos insulars celebrats les setmanes passades.
“Una gran majoria de Mallorca va donar suport a la gestió en el pre-congrés de dia 21, també a Eivissa i a Formentera. Menorca va votar en contra de la gestió, i també va haver a Mallorca una sèrie de vots en contra de l’informe”, ha explicat Francesc Antich, delegat per Mallorca i secretari general del PSIB-PSOE.
Segons Antich,”només per haver aconseguit el nou sistema de finançament que hem aconseguit durant aquesta legislatura ja val la pena donar el vot positiu a la gestió d’aquesta executiva i del Govern socialista.” El secretari general ha valorat el nou finançament com “l’avenç més gros que matèria del finançament en tota la història de la democràcia”.
Josep Lluis Mádico, per altra banda, ha  defensat el seu vot contrari a la gestió dels darrers 4 anys “no tant com una responsabilitat individual sinó com una responsabilitat col•lectiva dels membres de l’Executiva i del Comitè Federal”, ha explicat. Mádico ha recordat que “no estam jutjant els darrers 8 anys, sinó els darrers 4”, quan “s’han anat fent i prenent decisions sense debat intern”.
L’informe, que es votarà més tard, comptarà previsiblement amb el suport de la majoria de Mallorca, i els vots d’Eivissa i Formentera; i els vots en contra  de Menorca i dos delegats mallorquins.  
Respecte a l’elecció del nou o nova secretari general, Antich ha dit que la majoria dels delegats socialistes per Balears tenen intenció de votar a Alfredo Pérez Rubalcaba.
Antich ha opinat que, tot i que la major part dels delegats de Balears sembla que donaran suport a Rubalcaba, si guanya Carme Chacón, l’endemà “tot Balears farà feina per a la secretària general”. D’aquesta manera, ha valorat molt positivament el gran exercici de democràcia interna del PSOE.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube