Imprimeix
PDF

Balears tindrà més presència que mai en els òrgans federals del PSOE

antich pons i armengolFrancina Armengol serà vocal de l’Executiva. Marc Pons i Francesc Antich seran membres del Comitè Federal

Sevilla, 5/2/2012.- Balears tindrà, amb Alfredo Pérez Rubalcaba, més presència que mai en els òrgans del PSOE. L’actual secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Francina Armengol, serà vocal en la nova Executiva Federal. El secretari general del PSOE de Menorca, Marc Pons, i l’actual secretari general del PSIB-PSOE, Francesc Antich, seran membres del Comitè Federal.

Aquesta és la proposta que ha presentat avui matí el nou secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, i que ha estat recolzada pels militants.

Mai fins ara havia tingut Balears dos membres en el Comitè elegits pel Congrés del PSOE. A aquests dos, s’afegiran dos més triats pel congrés del PSIB-PSOE (dies 25 i 26 de febrer)  i el nou o nova secretària general del PSIB-PSOE, com a membre nat.

Tant Francina Armengol com Marc Pons i Francesc Antich han expressat el seu agraïment a Alfredo Pérez Rubalcaba per haver donat a Balears tanta presència, ja que, ”tot i sent una federació petita, té molt que aportar al projecte d’unitat i de canvi del nou secretari general”, ha opinat  Armengol.

“Estic molt contenta, és un gran honor poder formar part de l’Executiva Federal”, ha dit Armengol, que per tercera vegada consecutiva serà vocal en aquest òrgan. Armengol ha opinat que la seva presència “és un premi al compromís, la feina i la dedicació de tots els socialistes de Balears”.

Armengol ha assenyalat que, dins l’Executiva Federal, ella seguirà fent feina per defensar els interessos de Balears i “explicar que som illes i que tenim necessitats especials, en matèries com transport o finançament, i que tenim una llengua i una cultura pròpia que hem de protegir”.

Marc Pons també ha valorat molt positivament la seva presència en el Comitè Federal, que és l’òrgan que marca les línies estratègiques i polítiques per al partit els propers quatre anys. Pons ha opinat que la seva presència permetrà “una major coordinació i fluïdesa de comunicació entre les polítiques socialistes insular i federal”.

Per a Francesc Antich ha estat una sorpresa i un honor ser proposat membre del Comitè Federal. Tradicionalment, només una persona de Balears era triada membre d’aquest comitè en el congrés del PSOE. Aquest nomenament s’entén com a una deferència d’Alfredo Pérez Rubalcaba cap a Antich i cap a Balears, una comunitat autònoma que li ha donat molt de suport. Antich, que fins ara era membre del Comitè Federal com a secretari general del PSIB-PSOE deixarà aquest càrrec quan es celebri el congrés regional (25 i 26 de febrer).

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube