Imprimeix
PDF

Antich: el congrés no és el final sinó l’inici d’un projecte

100 0328 Es mostra satisfet perquè el Turisme tingui un reconeixement especial en les resolucions polítiques

Sevilla, 5/2/2012.- El secretari general del PSIB-PSOE, Francesc Antich, ha expressat avui la seva convicció de que “un congrés no és el final sinó l’inici” d’un projecte, que el secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha anunciat que serà “d’unitat i de canvi”.

“Avui mateix, ja s’ha posat en marxa la integració, i l’executiva ha tingut un 30% més de suport que la candidatura de Rubalcaba ahir” ha explicat. Antich ha considerat molt important aquest esforç d’integració perquè tothom remi en una mateixa direcció i “poguem consolidar el projecte socialdemòcrata” amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats dels ciutadans.   

Antich ha considerat un “gran èxit” la celebració del congrés i l’exercici de democràcia interna tan important com el procés d’elecció del nou secretari general. Del congrés “sortim més forts i més preparats per dur endavant el projecte de la socialdemocràcia”, per donar resposta a les necessitats de la ciutadania, ha opinat Antich. Ocupació, equitat i més Europa són els tres grans reptes que ha plantejat Alfredo Pérez Rubalcaba per començar a fer feina.  

El secretari general també ha mostrat la seva satisfacció a nivell de Balears per la presència sense precedent dels socialistes balears als òrgans del partit. I també ha destacat  que, en les resolucions, el turisme figuri com  a un sector destacat dintre del nou model econòmic.

“La ponència fa una aposta molt clara pel turisme. Aquest és un dels sectors que millor ha aguantat la crisi econòmica”, ha declarat. Antich ha explicat que Balears ha defensat el “gran paper del turisme dins el nou model econòmic” més sostenible i diversificat. “Ho hem aconseguit”, ha conclòs.

Per altra banda, la delegada María Durán , membre de la corrent Renovació Socialista, ha expressat la seva decepció perquè no s’hagi aprovat una esmena per elegir el secretari general per primàries. “Des de Renovació Socialista ho seguirem intentant en properes convocatòries”, ha dit. El PSOE sí ha incorporat les eleccions primàries “a la francesa”, obertes a militants i simpatitzants per triar el candidat a la Presidència del Govern.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube