Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE exigeix a Bauzá que corregeixi la gestió irresponsable de Castro en la sanitat pública

Thomàs i Diéguez 2El portaveu adjunt del Grup Parlamentari Socialista, Vicenç Thomàs, ha exigit al president Bauzá que corregeixi la gestió irresponsable que Castro està fent al capdavant de la sanitat pública de les Illes Balears. Thomàs ha manifestat que davant la incapacitat de la consellera de Salut, Família i Política Social, el president del Govern ha d’actuar en benefici de la salut dels ciutadans. El portaveu adjunt del PSIB-PSOE ha qualificat de “setmana tràgica” els problemes i protestes que varen esclatar la setmana passada, tant a l’hospital de Manacor com a l’Atenció Primària, i ha culpabilitzat a Castro per la seva gestió irresponsable.

Vicenç Thomàs ha anunciat que el Grup Socialista fiscalitzarà la gestió de Castro en el Ple del Parlament on presentarà diverses preguntes i iniciatives. Entre les preguntes de control al Govern, Thomàs ha anunciat que es demanarà sobre la manca de consens que té la política sanitària del Govern entre els professionals del sector, així com els motius pels quals es vol incloure l’historial mèdic de cada pacient en la nova targeta sanitària. A més, el Grup Socialista reclamarà sobre què ha fet el Govern per combatre l’augment continu de la pobresa i exclusió social entre la població de la nostra Comunitat.

Des del PSIB-PSOE, el seu portaveu adjunt ha destacat també la proposició no de llei que defensarà sobre la interrupció voluntària de l’embaràs. Thomàs ha dit que davant la indefinició i les contínues contradiccions del Govern amb l’avortament, el Grup Socialista reclamarà el compliment de la Llei 2/2010 i el RD 835/2010 i a que es garanteixi la interrupció voluntària de l’embaràs en els centres públics o en els centres privats concertats i acreditats.

 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube