Imprimeix
PDF

Armengol reclama a Bauzá un canvi de política perquè “el Govern està enfonsant als ciutadans de les Illes Balears”

Armengol en el Ple 070212Francina Armengol, portaveu del Grup Parlamentari Socialista, ha exigit al president Bauzá un canvi en la forma de fer política del Govern perquè segons ha dit “estan enfonsant als ciutadans de les Illes Balears”.

La portaveu socialista ha reiterat que la xifra de 98.927 persones aturades és molt preocupant i denota la pèssima situació per la qual travessa les Illes Balears. Armengol ha acusat al Govern de no fer res davant aquesta realitat i ha recordat que aquesta xifra suposa un 9% més en relació a l’any passat, amb 14.000 llocs de feina destruïts i amb 57.000 persones inscrites al SOIB sense cap prestació econòmica.

Armengol ha manifestat que la única mesura que ha impulsat el Govern Bauzá per rebaixar la xifra de l’atur és reduir l’Administració Pública. Per la portaveu del PSIB-PSOE, ni la llei d’emprenedors, ni el nou pressupost de la CAIB han servit per crear cap lloc de feina, i la reforma de la Llei Turística només servirà per destruir-ne més. “Comencin a espavilar-se i facin feina per reduir la xifra d’aturats” ha dit Armengol durant les preguntes de control al Govern en el Ple del Parlament, i ha recordat que el canvi de tendència en l’atur ha coincidit amb l’arribada del PP al Govern, després d’haver davallat durant els primers set mesos de l’any 2011.

Finalment, la portaveu socialista ha acusat a Bauza de no voler dialogar i escolar a la resta de grups polítics per arribar a acords en les mesures per combatre l’atur. Armengol ha recordat la negativa del Govern a celebrar un ple extraordinari per consensuar mesures i propostes amb aquest objectiu.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube