Imprimeix
PDF

Carles Bona presenta els avals per optar a la Secretaria General del PSIB-PSOE

avals carles bona p Palma, 7/2/2012.- Carles Bona, membre de la corrent Renovació Socialista, ha presentat avui matí els avals necessaris per poder optar a la Secretaria General del PSIB-PSOE. Bona ha presentat avals de nou membres del Consell Polític del PSIB-PSOE, el que suposa un 10%, que era el mínim necessari per adquirir la condició de pre-candidat. Rosamaría Alberdi, secretària d'Organització del PSIB-PSOE, ha rebut els avals.

Carles Bona, que ha vengut acompanyat d'altres membres de la corrent, com Sarah Alonso, Pepi González o Tom Mádico, és el segon militant socialista que ha anunciat la seva intenció de presentar-se a la Secretaria General del PSIB-PSOE, una possibilitat que està oberta a tots i totes les militants que presentin els avals necessaris. El termini per presentar-se com a pre-candidat és fins a l'inici del XII Congrés, que tindrà lloc els dies 25 i 26 de febrer a Palma.

Durant les properes setmanes, i tal com es va fer a nivell federal, el PSIB-PSOE anirà anunciant als mitjans els actes i re-enviant les notes de premsa que ens facin arribar els pre-candidats/es, amb l'objectiu de donar-lis les màximes facilitats.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube