Imprimeix
PDF

Caldera i Antich signen la col·laboració entre la Fundació Gabriel Alomar i la Fundación Ideas

DSCN2540Jesús Caldera, vicepresident executiu de la Fundación Ideas, i Francesc Antich, secretari general del PSIB-PSOE, i patró de la Fundació Gabriel Alomar, han signat avui un conveni de col·laboració entre ambdues entitats.

L'acord, que té una duració de dos anys inicials, fomentarà el desenvolupament d'activitats i projectes conjunts, tots de caràcter formatiu i sense ànim de lucre. L'organització de conferències, la creació de grups de treball o l'intercanvi d'informació donaran especial importància als temes de la transparència i el bon govern en la gestió pública; noves propostes d'economia sostenible; i el manteniment de l'Estat del Benestar.

La col·laboració, que es pondrà ampliar a altres entitats per acord mutu, permetrà organitzar conferències, programes de formació, fer estudis, etcètera, en benefici dels militants i els simpatitzants socialistes.

La Fundació Gabriel Alomar va néixer l'any 2002, com un espai de reflexió i debat per als socialistes de Balears.

Conferència sobre “els reptes de la socialdemocràcia”

Jesús Caldera ha impartit a continuació una conferència en el Centre Flassaders de Palma amb el títol “Els reptes de la socialdemocràcia davant el qüestionament de l’Estat del Benestar”. L’acte forma part dels Espais de Debat que organitza la Federació Socialista de Mallorca.

Caldera, que és membre també de la Comissió Executiva Federal del PSOE, ha manifestat als mitjans de comunicació que el model que està impulsant el PP a moltes CC.AA. de destrucció de llocs de treball lligats a l'estat del benestar, com en educació i sanitat, és dolent per a l'economia a més de per als ciutadans. Jesús Caldera ha alertat que la política de reducció dràstica d'ajuts, sense cap més estímul econòmic, seguirà destruint llocs de feina i impedirà la recuperació econòmica.

La conferència del vicepresident executiu de la Fundación Ideas, que ha estat presentada per la diputada Conxa Obrador, ha comptat amb l’assistència de més d'un centenar de militants i simpatitzants socialistes. Entre els assistents, el secretari general del PSIB-PSOE i senador, Francesc Antich; la secretària general de la Federació de Mallorca i portaveu del Grup Parlamentari, Francina Armengol; el senador Antoni Manchado, el portaveu al Consell de Mallorca, Jaume Garau; o el secretari general d'UGT, Lorenzo Bravo.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube