Imprimeix
PDF

Armengol presenta la candidatura a secretària general del PSIB-PSOE a Menorca

la fotoLa Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Francina Armengol, ha defensat la necessitat d'enfortir el partit i obrir-lo a la societat durant la presentació de la seva candidatura a la Secretaria General del PSIB-PSOE, a la seu del PSOE de Maó.

Armengol s'ha reunit amb els responsables de l’Executiva Insular, els secretaris generals de les Agrupacions Locals i els consellers i diputats del PSOE de Menorca per presentar-los la seva proposta per al futur del PSIB-PSOE.

Abans de començar la trobada la candidata ha argumentat que ha vingut a Menorca "a explicar, però sobretot a escoltar". En aquest sentit ha assegurat ser plenament conscient de la realitat de la Federació Socialista Balear i ha defensat la importància de fer del PSIB "un partit més fort i més unit, per fer feina per les necessitats de la gent i per consolidar polítiques ben fetes".Segons ha explicat Armengol "després de mesos d'anàlisi i autocrítica ha arribat el moment de deixar d'autoflagel·lar-nos, ha arribat l'hora de fer una política d'oposició, responsable, però que denuncia les retallades del PP i el fet que el Govern del Sr Bauzà no aplica ni una sola mesura per reactivar l'economia i rebaixar l'atur. Un Govern que retalla en Educació i Sanitat, l'Estat del Benestar, però que no és capaç de reclamar a l'executiu estatal 530 milions d'euros que ens pertoquen. Estem espantats i indignats".La candidata també ha argumentat que el partit ha de "connectar amb la societat, ha de ser més permeable. Hem de ser la veu de molts progressistes que no en tenen i que no estan d'acord amb les decisions que pren el Govern Balear”. En aquest aspecte també ha defensat la necessitat “d’unitat, amb l'objectiu de recuperar els governs al 2015 i poder transformar la societat".

Sobre el passat Congrés Federal Armengol s'ha mostrat molt satisfeta amb el seu desenvolupament i la seva resolució "Planteja un partit molt més obert i, a més, hem triat al millor Secretari General", ha afirmat la candidata. Respecte a la decisió d'Aina Calvo de no presentar-se a la Secretaria General del PSIB Armengol l'ha valorat amb "un respecte absolut la decisió d'una persona que és, i ha de seguir sent, un gran valor per el PSOE, per alsprogressistes i per a la ciutadania en general".

Finalment la candidata a la Secretaria General del PSIB-PSOE ha anunciat que abans del Congrès del PSIB-PSOE tornarà a Menorca per "escoltar i explicar" el seu projecte a la militància socialista menorquina.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube