Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE creu que la reforma laboral només servirà per acomiadar més treballadors i incrementar l’atur

Pablo Martín CampañaEl diputat del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats, Pablo Martín, ha manifestat que la reforma laboral del Govern Central només servirà per acomiadar treballadors i incrementar la xifra de persones en atur.

Martín, en una primera valoració de la reforma, l’ha qualificat de molt dura i negativa i ha criticat que no hagi tengut en compte els acords als quals varen arribar les organitzacions empresarials i sindicats.

El diputat socialista ha dit que aquesta reforma sembla dissenyada únicament per abaratir l’acomiadament i és un retrocés en els drets laborals dels treballadors. Martín ha pronosticat que aquesta reforma del PP no servirà per crear més treball sinó que per incrementar l’atur.

Finalment, Pablo Martín ha assenyalat que a l’espera d’una anàlisi més detallada, caldrà valorar la repercussió que tendrà aquesta reforma sobre el mercat laboral de les Illes Balears. Martín ha dit que amb aquesta reforma, el PP poc ajudarà als quasi 100.000 aturats que hi han a les Illes Balears.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube