Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE demanarà explicacions en el Parlament pel tancament de la carretera de Cala Millor

El Grup Parlamentari Socialista demanarà explicacions en el proper ple del Parlament al conseller de Turisme, Carlos Delgado, sobre el tancament de la carretera que uneix el municipi de Son Servera amb Cala Millor. 

La diputada socialista Bel Oliver ha manifestat que és lamentable que un dels principals nuclis turístics de Mallorca, com és Cala Millor, tengui una carretera amb l’accés tancat i sense acabar. Oliver ha destacat que a pocs mesos de començar una nova temporada turística, la imatge que trasllada el municipi als visitants és molt dolenta. 

Bel Oliver ha acusat al Govern de no donar cap resposta a les peticions que tant l’Ajuntament de Son Servera com les associacions de la zona han fet per a que es reobri el tram de la carretera afectada per l’aturada de les obres del tren d’Artà. La diputada del PSIB-PSOE ha dit que als entrebancs que estan provocant a la zona les actuacions del Govern, com la paralització del tren, s’afegeix també la imatge negativa que es trasllada als turistes i visitants.  

Oliver ha dit que davant aquesta situació, el Grup Socialista traslladarà una pregunta en el proper ple del Parlament al responsable de Turisme del Govern Bauzá per a què expliqui què li sembla aquesta situació que afecta a un dels principals nuclis turístics de l’illa. Per la diputada socialista, és lamentable que el Govern Bauzá giri l’esquena al municipi de Son Servera i vagi en contra dels seus interessos turístics.

Des del Grup Socialista, Oliver ha exigit al Govern que escolti les reclamacions que s’estan fent per a la reobertura de la carretera que uneix Son Servera amb Cala Millor, i que han motivat fins i tot la convocatòria d’una protesta de veïns afectats, prevista per demà diumenge.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube