Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE exigirà al Govern que revoqui la creació de seva delegació territorial a Formentera

Pilar Costa_2El Grup Parlamentari Socialista exigirà al Govern que revoqui l’acord mitjançant el qual va aprovar la creació de la delegació territorial a Formentera. La diputada Pilar Costa ha acusat al Govern Bauzá de perseguir únicament motius polítics amb la creació d’aquesta delegació, que no existeix a cap altra illa, amb la única finalitat de menysvalorar al Consell Insular, l’únic que no està governat pel PP.

La diputada Costa ha anunciat que el Grup Socialista defensarà aquesta setmana en la reunió de la comissió d’Assumptes Institucionals del Parlament una proposició no de llei en la qual es demana la no creació d’aquesta delegació territorial.

Costa ha manifestat que és incomprensible que en temps d’austeritat i crisi econòmica, el Govern del Partit Popular creï un nou òrgan administratiu, que duplica funcions respecte al consell insular. La diputada socialista ha manifestat que mentre el Govern està retallant i rebaixant les prestacions en educació, salut o polítiques socials, malbarata doblers públics amb una delegació territorial que només té objectius partidistes.

La proposició no de llei presentada pel Grup Socialista, que serà tractada en la propera comissió d’Assumptes Institucionals, s’insta al Govern de les Illes Balears a revocar l’acord de Consell de Govern de 14 d’octubre de 2011 pel qual es va acordar iniciar els tràmits per a la creació d’una delegació territorial del Govern de les Illes Balears a l’illa de Formentera.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube