Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE demana al Govern que iniciï aquest any la construcció de l’IES de Marratxí

Conxa ObradorEl Grup Parlamentari Socialista presentarà una proposta en el Parlament per a reclamar al Govern l’inici aquest any 2012 de les obres del segon Institut d’Ensenyament Secundari al municipi de Marratxí.

 

La diputada Conxa Obrador ha justificat la iniciativa davant les necessitats de nous equipaments educatius que té el municipi per l’increment d’alumnes previst per al curs 2012-2013. Obrador ha recordat a més, que el passat mes d’octubre l’Ajuntament de Marratxí va aprovar una moció amb la unanimitat de tots els grups polítics on es reclamava al Govern l’inici de les obres d’aquest segon IES.

Conxa Obrador ha alertat dels perills de massificació o de reubicació d’alumnes en diferents instituts en el cas de no poder-se fer aquest nou equipament. La diputada socialista ha recordat que durant el debat dels pressupost, el Grup Socialista ja va presentar una esmena per sol·licitar la construcció de l’IES de San Marçal.

El Grup Socialista defensarà en la propera reunió de la comissió d’Educació del Parlament aquesta proposició no de llei per reclamar a la conselleria d’Educació l’habilitació d’una partida pressupostària per a poder iniciar aquest any 2012 les obres del nou IES de Marratxí. A més, la iniciativa del Grup Socialista demanarà el compromís del Govern per a que en el curs 2013/2014 els alumnes del municipi puguin iniciar les classes en el nou equipament educatiu.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube