Imprimeix
PDF

Francesc Dalmau: “Rajoy condemna als joves a encadenar contractes temporals fins als 30 anys”

Francesc dalmau Membres de Joventuts Socialistes de les Illes Balears participaran diumenge en la manifestació contra "la pitjor reforma laboral de la història"

Palma, 14 febrer 2012.- Francesc Dalmau, secretari general de Joventuts Socialista de les Illes Balears ha criticat avui durament la reforma laboral del PP, que "agreuja especialment la situació dels joves" als que "Rajoy condemna a encadenar contractes temporals fins als 30 anys i amb un sou inferior al salari mínim interprofessional". D'aquesta manera, "els joves són i seguiran sent treballadors precaris que poden ser acomiadats lliurement sense indemnització, el que suposa un èxit per als empresaris però una desgràcia per als joves", ha dit Dalmau.

JSIB es suma així a la condemna feta per Joventuts Socialistes d'Espanya (JSE), que ha considerat la reforma laboral com "la pitjor de la història del nostre país". "Els treballadors han vist retallats els seus drets davant el poder d'una patronal que ara pot acomiadar lliurement sense cap conseqüència", han denunciat. Per això, membres de JSIB participaran diumenge en la manifestació convocada pels sindicats en contra d'aquesta reforma.

Els joves socialistes han criticat també "la incoherència" d'un president -Rajoy- que va afirmar en campanya electoral que abaratiria la contractació per fomentar l'ocupació i que "ha fet, precisament, el contrari: abaratir l'acomiadament dels treballadors per reduir cost a les empreses". També el president del PP a Balears, J.R.Bauzá, es va omplir la boca de parlar de l'atur durant la campanya electoral, per reconèixer, tot d'una arribà al Consolat, que el Govern no pot crear ocupació (i ni tan sols ha estat capaç de generar confiança).

Els joves socialistes consideren que "les mentides del PP estan portant a aquest país a una recessió sense precedents". "Mai abans s'havien retallat tants drets laborals en tan poc temps".

JSE considera que "amb aquesta reforma contra els drets dels treballadors, el PP s'ha tret la careta i, ara, els ciutadans poden conèixer, per fi, la política que el PP vol fer al nostre país". Una política en què les classes mitjanes paguen el preu de la crisi, en què els treballadors perden els seus drets i en la que els serveis públics veuen retallats els seus pressupostos a favor dels serveis privats .

Finalment, els joves socialistes consideren que "el Govern ha actuat de manera irresponsable en aprovar una reforma de tal calat sense consens i en el més absolut secret".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube