Imprimeix
PDF

Armengol: “Bauzá és el responsable dels retalls en la sanitat pública”

Armengol ple 140212La portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Francina Armengol, ha acusat al president Bauzá de ser “el responsable dels retalls en la sanitat pública” que afecten als ciutadans de les Illes Balears.

 

Armengol, durant les preguntes de control al Govern en el Ple del Parlament, ha denunciat la pèrdua de qualitat que està sofrint l’assistència sanitària degut als retalls que està aplicant el PP. La portaveu socialista ha dit que des que Bauzá és president, “la sanitat a les Illes Balears ja no és gratuïta, les llistes d’espera hospitalàries han arribat a un rècord històric, s’apliquen limitacions ideològiques al dret de l’avortament i hi ha un desgavell organitzatiu a l’Ibsalut”.

Des del Grup Socialista s’ha denunciat la falta de llits en hospitals públics com el de Son Espases, Son Llàtzer o Can Misses; la reducció de personal sanitari; o les 14.000 persones que estan a l’espera d’una intervenció quirúrgica. Francina Armengol ha responsabilitzat d’aquests retalls a “les tisores de Bauzá” i ha recordat que els propis responsables de l’Ibsalut han reconegut la necessitat de tenir més de 200 milions d’euros addicionals per la sanitat.

Per la seva part, el portaveu adjunt Vicenç Thomàs ha retret a la consellera Castro les contínues dimissions i cessaments que s’estan produint en el sí de l’Ib-salut. Durant el debat celebrat en el Ple del Parlament per la moció de política sociosanitària presentada pel Grup Socialista, Thomàs ha dit que les darreres dimissions, com la del cap de servei d’Urgències a Son Espases d’avui, evidencien la caòtica situació a la qual Castro ha dut a la sanitat pública.Thomàs ha criticat la negativa del PP per aprovar la moció socialista que demanava la posada en marxa d’un pla de xoc per fer front a les llistes d’espera sanitàries, la presentació d’un pla d’adequació i rehabilitació de l’edifici de l’antic hospital de Son Dureta com espai sociosanitari, la retirada de la targeta sanitària o al restabliment de la Gerència d’Atenció Primària, entre altres.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube