Imprimeix
PDF

El Grup Socialista acusa al PP de voler suplantar la voluntat popular de Formentera amb el nomenament d’una delegació

Pilar Costa_2La diputada del Grup Socialista, Pilar Costa, ha criticat l’actitud del PP de crear duplicitats i de voler suplantar la voluntat del poble de Formentera amb la creació d’una delegació territorial.

Durant el debat en la comissió d’Assumptes Institucionals del Parlament de la proposta del Grup Parlamentari Socialista, Costa ha exigit al Govern la revocació de l’acord mitjançant el qual va aprovar la creació de la delegació territorial a Formentera. Per Costa, amb aquesta decisió només hi ha una voluntat de persecució política per part del Govern Bauzá en la única illa on els ciutadans no l’han votat.

La diputada socialista ha manifestat que és incomprensible que en temps d’austeritat i crisi econòmica, el Govern del Partit Popular creï un nou òrgan administratiu, que duplica funcions respecte al consell insular. En aquest sentit ha qualificat de pura excusa l’argument de crear una finestreta única utilitzat pel PP per justificar-ho, ja que tal i com ha recordat Pilar Costa, el Consell de Formentera fa aquesta funció des de fa més de deu anys.

La diputada socialista ha manifestat que mentre el Govern està retallant i rebaixant les prestacions en educació, salut o polítiques socials, malbarata doblers públics amb una delegació territorial que només té objectius partidistes i que ha generat la protesta de la principal institució de l’illa, el consell insular.

 El PP també contra un pla a la Serra de Tramuntana

Per altra banda, el diputat Lluís Maicas ha criticat el vot en contra del PP per impulsar un pla d’actuacions per mantenir i promoure la Serra de Tramuntana, patrimoni de la Humanitat de la UNESCO.

El diputat del PSIB-PSOE, Lluís Maicas, ha defensat la necessitat d’aquest pla després de que la Serra de Tramuntana fos reconeguda l’any passat com a Patrimoni de la Humanitat. La proposta del Grup Socialista instava a més al Govern a dialogar i consensuar amb els ajuntaments la redacció del pla, així com a l’elaboració d’un programa d’ajuts i d’actuacions per al manteniment dels marges de la Serra de Tramuntana.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube