Imprimeix
PDF

Els i les socialistes de Balears participaran en les mobilitzacions contra la reforma laboral

Contra la reforma Laboral Els i les socialistes de Balears participaran diumenge en les diverses mobilitzacions de protesta contra la reforma laboral del Partit Popular, que suposa una retallada històrica en els drets dels treballadors i no ajudarà a crear llocs de feina, sinó a destruir-los.

En lloc d'apostar per instruments generadors de confiança i estimuladors de l'economia, el president Rajoy ha optat per una política “d'estímul de l'acomiadament”. Una política que retalla els drets de tots els treballadors i treballadores, reduint les seves indemnitzacions en cas d'acomiadament, que dóna llum verda a l'acomiadament lliure, i que deixa desemparats els treballadors de les petites i mitjanes empreses, entre altres coses.

Aquesta reforma és un greu retrocés en el camí dels drets que han anat conquistant i consolidant tots i totes les treballadores al llarg de la història. Per això, molts de militants i simpatitzants socialistes sortiran al carrer el proper diumenge 19 de febrer a Mallorca, Menorca i Eivissa.

La portaveu parlamentària socialista, Francina Armengol, el portaveu socialista al Consell de Mallorca, Jaume Garau, i la portaveu socialista a l'Ajuntament de Palma, Aina Calvo, participaran en la manifestació que han convocat els sindicats a Palma. A l'acte també es sumaran el diputat i secretari de Política Institucional del PSIB-PSOE, Pablo Martín, el senador Antoni Manchado, nombrosos diputats, consellers, i regidors socialistes a diversos ajuntaments, i molts de militants.

També els membres de Joventuts Socialistes de les Illes Balears participaran en la manifestació, encapçalats pel seu secretari general, Francesc Dalmau.

Els i les socialistes es trobaran a les 11:45 davant l'edifici del Crèdit Balear, a la Plaça d'Espanya, per participar junts en la manifestació. 

Els i les socialistes de Menorca i Eivissa també participaran en les mobilitzacions sindicals organitzades a les illes.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube