Imprimeix
PDF

Molts de socialistes marxen a Palma contra una reforma laboral injusta i inútil

FArmengol19Fp Francina Armengol critica que, a Balears, com a Madrid, el Govern del PP hagi decidit rompre el diàleg social en aquesta i altres qüestions

Palma, 19/2/2012.- Molts de militants i simpatitzants socialistes han participat avui a la manifestació celebrada a Palma en contra de la reforma laboral, que és injusta amb els treballadors i no servirà per generar llocs de feina ni per reactivar l'economia.

Aquesta reforma “no aporta res al creixement econòmic” i és injusta perquè “condemna a moltes persones aturades a no trobar un lloc de feina”, ha declarat Francina Armengol, portaveu parlamentaria del PSIB-PSOE. Armengol ha opinat que, en aquest context de crisi econòmica, aquesta llei no ajudarà a crear noves possibilitats laborals ni estimularà el creixement econòmic.

Armengol ha criticat la campanya de desprestigi i la criminalització que fa el Partit Popuar dels sindicats, tal com ja havia denunciat el secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba a nivell estatal. També a Balears, el PP “ha romput” els mínims de la concertació social i el diàleg amb els sindicats. Des que governa J.R.Bauzá, el Govern no ha reunit les meses tripartites, es bota la llei de representació institucional i ha eliminat les ajudes públiques als sindicats “que fan una feina reconeguda per la Constitució Espanyola”.

Aquesta actitud poc dialogant és lamentablement la forma habitual de treballar del PP a Balears, ha explicat Armengol, que considera l'aprovació de la nova normativa urbanística divendres passat un exemple més. “El president Bauzá em va oferir un pacte pel territori i em va dir que el Conseller me cridaria. Sense cap contacte ni consulta prèvia, han aprovat aquest decret llei que suposa barra lliure absoluta” per construir i desprotegir els espais naturals fins ara fora del mercat de la construcció. Armengol ha dit que el Grup Socialista encara està estudiant “la lletra petita” de la normativa, però a primera vista sembla “del tot inacceptable”.

Joves contra “més treball basura”

No a la reforma laboral” és el lema de la pancarta que portaven un grup de membres de Joventuts Socialistes de les Illes Balears, en la manifestació. “Som aquí per denunciar que aquesta reforma laboral només ens durà més treball basura, més lliure acomiadament, més inestabilitat laboral i menys possibilitats per als joves d'accedir a l'emancipació i a una vivenda digna”, ha denunciat Francesc Dalmau, secretari general de Joventuts Socialistes de les Illes Balears. Això “és una roda” , ha afegit.

Entre els altres socialistes presents a la manifestació estaven el portaveu socialista al Consell de Mallorca, Jaume Garau, la portaveu socialista a l'Ajuntament de Palma, Aina Calvo, el diputat i secretari de Política Institucional del PSIB-PSOE, Pablo Martín, el senador Antoni Manchado, a més d'una llarga llista de diputats, consellers, i regidors socialistes a diversos ajuntaments

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube