Imprimeix
PDF

Armengol: “la reforma laboral del PP és injusta i antisocial”

Armengol i Aguiló 2Francina Armengol, portaveu del Grup Parlamentari Socialista, ha afirmat que “la reforma laboral del Govern Rajoy és injusta i antisocial” i ha aventurat que no servirà ni per reactivar l’economia ni per crear ocupació. 

La portaveu socialista ha explicat que amb aquesta reforma laboral es trenca el marc de negociació col·lectiva entre empresaris i treballadors, i fa que els llocs de feina siguin més precaris. Per Armengol, això fa que la reforma plantejada pel Govern del PP sigui injusta i antisocial. Per la portaveu del PSIB-PSOE, “la societat entén que cal fer sacrificis, però no vol ser sacrificada”. 

Francina Armengol ha explicat que el principal problema que tenen els ciutadans actualment és l’atur i ha lamentat que des què Bauzá és president ja ni en parla ni fa res per resoldre’l. En aquest sentit, Armengol ha recordat com Bauzá va centrar la seva campanya electoral en l’atur i el canvi de tendència que ha sofert des que governa, amb un augment continu de set mesos fins arribar als 98.927 aturats.  

Armengol i la diputada Lourdes Aguiló han explicat que centraran part de la sessió del Ple del Parlament sobre aquesta reforma i les seves conseqüències sobre el mercat laboral de les Illes Balears. La interpel·lació que presentarà el Grup Socialista sobre política d’ocupació farà especial atenció a la falta d’iniciatives del Govern Bauzá per reactivar l’economia de la nostra comunitat i reduir la xifra de persones en atur. 

Lourdes Aguiló ha manifestat que durant la interpel·lació es demanarà al Govern sobre els efectes que tindrà la reforma laboral en els treballadors de les Illes Balears, i molt especialment en els fixos discontinus. Aguiló ha lamentat que en el text de la reforma aprovada pel PP ni es parli ni es contempli cap mesura de foment d’aquesta figura del fix discontinu, molt lligada a l’economia turística.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube