Imprimeix
PDF

JSIB demanarà al Parlament IB que condemni l'ús de la violència contra els estudiants valencians

JSIB Palma, 21/2/2012.- Joventuts Socialistes de les Illes Balears presentarà demà una declaració institucional per demanar que el Parlament de les Illes Balears condemni l'ús de la violència contra els estudiants valencians.

Els i les joves socialistes, a través del Grup Parlamentari Socialista, instaran a la cambra autonòmica a condemnar les actuacions desproporcionades d'alguns membres de la policia davant les manifestacions estudiantils pacífiques de milers de joves a València ahir.

Aquesta violència desproporcionada afecta directament a molts d'estudiants menors d'edat, que en l'exercici de la seva llibertat d'expressió, varen sortir a criticar els retalls del PP en matèria educativa”, ha declarat Francesc Dalmau, secretari general de JSIB.

No pot ser que, davant la crítica, la resposta de les institucions sigui un intent de repressió com el que s'ha produït a València”, ha opinat.

Per això, demà dimecres, 22 de febrer, el Grup Parlamentari Socialista presentarà aquesta proposta davant la Junta de Portaveus del Parlament de les Illes Balears.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube