Imprimeix
PDF

Armengol anuncia una roda de reunions amb sindicats i empresaris per lluitar contra l’atur

webLa secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha anunciat la imminent posada en marxa d’una ronda de reunions amb sindicats i organitzacions empresarials per sumar esforços en la lluita contra l’atur.

Armengol ha aprofitat el discurs de cloenda del 12è Congrés del PSIB-PSOE per a dir que en la reunió que té previst celebrar demà la nova Comissió Executiva traslladarà aquesta proposta per tal de començar a treballar per a oferir solucions al principal problema que tenen els ciutadans, l’atur.

Prèviament, Francina Armengol s’ha dirigit als delegats i delegades del 12è Congrés per fer agrair-l’hi el treball realitzat i que ha permès aprovar una document de Resolucions Polítiques on el partit és més obert a la ciutadania, més transparent, dóna noves vies de participació a la militància i als simpatitzants i reforça el paper del Consell Polític.

La nova dirigent socialista ha anunciat la celebració d’una Conferència Política del PSIB-PSOE, que marcarà la fulla de ruta de l’alternativa en el 2015. “Feina i Il·lusió per a guanyar el 2015”, ha dit Armengol.

La secretària general del PSIB-PSOE ha compromès que el nou equip treballarà dur, des de la unitat i el diàleg amb tots i totes, per a ser una alternativa sòlida a les polítiques del PP. Armengol ha afirmat que la tasca d’oposició serà responsable i també crítica quan sigui necessària, però que estarà especialment centrada en oferir propostes i solucions als 98.927 aturats que hi ha a les Illes Balears. Francina Armengol ha advertit que “els socialistes serem els primers en sortir al carrer quan els governs conservadors del PP ataquin les línies vermelles de l’Estat del Benestar”.

Francina Armengol ha manifestat que des del diàleg i el consens es poden arribar a acords i ha emplaçat al PP i al president Bauzá a que negociï i dialogui amb tots. “El PP té majoria absoluta, però no pot fer el que li doni la gana, ha d’escoltar i asseure’s amb tothom, també amb nosaltres”.

Nous Òrgans de direcció del PSIB-PSOE

El 12è Congrés del PSIB-PSOE ha escollit als membres de la nova Comissió Executiva, amb el suport del 75% dels vots dels delegats i delegades. A la vegada s’ha escollit a Aina Calvo i Vicenç Torres com a representants del PSIB-PSOE al Comitè Federal; també ha rebut el suport amb el 82% i el 80% dels vots el Consell Polític i la Comissió d’Ètica, respectivament.

L’acte de clausura del 12è Congrés del PSIB-PSOE ha comptat amb l’assistència de diferents representants d’associacions i entitats, sindicats i partits polítics.

 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube