Imprimeix
PDF

PSIB-PSOE inicia una ronda de contactes amb sindicats i empresaris per lluitar contra l'atur

executiva 28 febrer Pilar Costa, nova portaveu del PSIB-PSOE: “La màxima prioritat del nostre partit és mirar pels que ho passen pitjor, pels que estan en atur”

Palma, 28/2/2012.- La nova comissió executiva del PSIB-PSOE ha dedicat avui la seva primera reunió a analitzar i posar en marxa una ronda de contactes amb sindicats i empresaris per cercar respostes i plantejar propostes contra l'atur.

Si la principal preocupació dels ciutadans d'aquesta comunitat és l'atur i la situació econòmica, és normal que això sigui també la prioritat màxima del nostre partit”, ha explicat Pilar Costa, la nova portaveu del PSIB-PSOE. Costa ha anunciat que, entre avui i demà, es demanaran les primeres reunions perquè la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, es reuneixi amb aquestes organitzacions.

Costa ha assegurat que el PSIB-PSOE seguirà mirant pels que ho passen pitjor. En aquest sentit, ha confirmat que els socialistes faran una “oposició útil i contundent”, que aportarà propostes en positiu però també serà contundent quan el PP trepitgi línies vermelles.

Precisament avui horabaixa, el diputat socialista en les Corts Generals Pablo Martín, ha mantingut una reunió amb els sindicats UGT i CCOO. Martín ha rebut uns documents en què els sindicats expliquen la seva oposició i les seves crítiques a la reforma laboral, que consideren inútil i injusta. Martín, per la seva part, ha anunciat la ferma oposició del PSOE a aquesta reforma “per tots els mitjans legals i polítics a la nostra disposició”.

Més en clau interna, Pilar Costa ha recordat que l'executiva té com a missió a curt termini preparar un pla d'acció, avaluable, que marcarà la fulla de ruta dels propers 4 anys i que es sotmetrà per aprovació al consell Polític. I també es celebrarà, més endavant, una conferencia política, “de política en majúscules” per començar a preparar el programa i tenir una bona alternativa progressista de govern de cara a les properes eleccions.

La nova executiva reunida avui a Palma ha comptat amb la presència de la major part de les 14 secretaries executives i les 21 vocalies. Es una executiva que combina gent jove, que ara mateix comença a assumir responsabilitats orgàniques, i gent amb molta experiència, gent del món empresarial, de l'associacionisme, de la sanitat, de l'educació. Persones que, en definitiva “són un reflex de la societat en la que vivim”, ha dit.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube