Imprimeix
PDF

Armengol: “Bauzá ha suspès amb el seu compromís de reduir el dèficit i els retalls només han servit de ofegar als ciutadans”

Armengol en el Ple 280212Francina Armengol, portaveu parlamentària del Grup Socialista, ha afirmat que “el Govern Bauzá ha suspès en el seu compromís de reduir el dèficit i els retalls que imposa en la sanitat i l’educació pública només han servit per ofegar més als ciutadans de les Illes Balears”, en relació a la xifra del dèficit de la Comunitat de l’any 2011.

Per Armengol, el fracàs de Bauzá en la contenció de la despesa pública posa en evidència que els seus retalls no han servit de res i que la política seguida és equivocada. La portaveu socialista ha demanat un gir al president ja que “l’únic que ha aconseguit el PP amb aquesta política ha estat més atur i més retalls”, que Armengol ha qualificat d’insostenibles, injustos i antisocials.

Francina Armengol ha recordat que hi ha més alternatives per a reduir el dèficit que els retalls que proposa el PP, com l’augment dels ingressos. En aquest sentit, la portaveu parlamentària ha exigit al Govern que espavili i treballi per a demanar al Govern Central els 240 milions d’euros pendents del Fons de Competitivitat i que Bauzá no reclama. A més, ha subratllat la necessitat de fer canvis en la fiscalitat per a “que paguin més els que més tenen”, tot el contrari del que fa el Govern Bauzá “imposant més taxes que paguem tots com els 10 euros per la targeta sanitària o l’augment de taxes en l’educació pública”.

 “Només es reuneix amb l’oposició per una foto”

Per altra part, durant el torn de preguntes que el Grup Socialista ha fet en el Ple del Parlament, Armengol ha acusat a Bauzá de reunir-se amb l’oposició “només per fer-se una foto”. La portaveu socialista ha recordat que durant la reunió que varen mantenir el passat mes de gener es va acordar treballar conjuntament per un pla de xoc contra l’atur, constituir meses de diàleg per la Llei General Turística i la Llei de Funció Pública, pacte per l’Educació i un pacte sobre el Territori. Armengol ha qualificat de sorprenent que després d’un mes “no s’hagi avançat res de res, cap diàleg i només apliquen el rodell de la majoria”, com amb el decret llei urbanístic. A més, Armengol ha criticat que el president Bauzá manifestés durant el Ple que no creu en un pla de xoc contra l’atur, el principal problema que afecta als ciutadans.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube