Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE lamenta l'absència de dones entre els Premis Ramon Llull 2012

Lucía Prats Lucia Prats, secretària d'Igualtat: "No és possible que el Govern no hagi trobat enguany cap dona que hagi destacat en cap àmbit"

Palma, 28/2/2012.- El PSIB-PSOE lamenta que el Govern del Partit Popular no hagi trobat enguany cap dona mereixedora de rebre el Premi Ramon Llull "Els premis Ramon Llull són un reflex dels mèrits d'homes i dones a Balears. En els darrers quatre anys, sempre ha hagut dones i homes, en el reconeixement a la feina realitzada des de tots els àmbits de la societat", ha declarat Lucia Prats, secretària d'Igualtat de l'Executiva.

Enguany, sembla que el Govern no ha trobat cap dona mereixedora de rebre aquest premi. "És possible que no hagi en totes les Balears dones que hagin contribuït i destacat amb la seva tasca en els àmbits cultural, esportiu, jurídic, empresarial, cívic, humanitari, d'investigació, d'ensenyament, lingüístic o d'altres?", ha demanat la nova secretària d'Igualtat.

La decisió del Govern de JR. Bauzá de no incloure cap dona, després de que en els darrers 4 anys sempre hagués presència masculina i femenina, "és lamentable i reflecteix, una vegada més, l'actitud del PP envers de les dones", ha opinat.

El Govern, com a institució, té l'obligació de promoure la igualtat entre homes i dones. "Amb actituds com aquesta, no contribueix en absolut a normalitzar la presència de la dona en tots els àmbits de la societat", ha recordat. També la llei d'Igualtat estableix el compromís dels poders públics amb l'efectivitat real del dret constitucional a la igualtat, la qual hauria de tenir un reflex en les seves polítiques.

Prats ha destacat que la crítica a la manca de presència de dones en la Medalla d'Or i els premis no lleva que els premiats siguin persones mereixedores de rebre-ho, i per això el PSIB-PSOE els dóna la seva enhorabona.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube