Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE lamenta el tancament del portal de notícies www.ib3noticies.com

ib3noticies comsacomiada Palma, 29/2/2012.- El PSIB-PSOE lamenta la desaparició del portal de noticies de la radiotelevisió autonòmica IB3. "És una molt mala notícia que desaparegui un mitjà de comunicació, i si és un mitjà públic, que té la tasca i l'objectiu de donar informació plural i d'interès públic, encara més", ha declarat Cosme Bonet, diputat socialista en el Parlament de les Illes Balears.

El socialista considera que la funció de donar informació de proximitat que compleix IB3 podrà ser difícilment assumida a les Balears, on el panorama de mitjans digitals encara podria créixer molt. "Tenint quatre illes, és indispensable la funció de cohesió que fan els mitjans de comunicació. La xarxa, internet, i totes les noves vies de comunicació ens permeten mostrar les nostres pròpies característiques i, a la vegada, estar cohesionats", ha dit.

Els i les socialistes entenen que IB3 s'ha de gestionar des de criteris d'austeritat, sobre tot en els moments actuals, però espera que això no vagi en detriment de l'oferta informativa als ciutadans i ciutadanes de les Illes Balears.

A més, el PSIB-PSOE tem que aquest cessament sigui la primera passa cap al tancament progressiu de IB3, amb l'objectiu encobert -ja denunciat pel Grup Parlamentari Socialista- d'acabar privatitzant l'Ens Public.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube