Imprimeix
PDF

El Parlament escenificarà demà "l'assalt del PP a IB3"

Armengol i Aguiló 3 Francina Armengol: "Si el PP vol una televisió de partit, que la pagui el PP"

Palma, 5 març 2012.- El Ple del Parlament de les Illes Balears "escenificarà demà l'assalt del PP a la radio i televisió pública IB3", ha denunciat avui el Grup Parlamentari Socialista. Francina Armengol, portaveu socialista en el Parlament, ha considerat un "escàndol democràtic" que el PP, excusant-se en una llei feta per afavorir el consens, vulgui fer "de la televisió de tots, la d'uns pocs".

"Si demà el PP perpetra el desastre amb un consell de direcció d'IB3 que només tengui membres acceptats pel PP, acudirem als tribunals", ha anunciat Armengol. El recurs contenciós-administratiu es sustenta tant en l'esperit com en l'argumentació de la llei, que defensa clarament l'objectiu de cercar el consens, cosa que "ni el Govern ni el Grup Parlamentari Popular han fet".

"No permetrem que amb el doblers públics es faci una televisió de partit. Si volen fer una televisió de partit, que la pagui el PP", ha declarat Armengol en una roda de premsa. La portaveu ha criticat molt durament l'actitud "del Grup Popular i del Govern, que en sis mesos no ens han cridat, no ens han convocat, ni ens han consultat", tot i després de que la mateixa Armengol hagués enviat una carta al president J.R. Bauzá demanant-li la seva implicació personal en el procés de negociació del nou consell de direcció de l'ens.

Els socialistes consideren "il·legal, immoral i anti-ètica" la postura del PP, que fa sis mesos va escenificar una petita negociació, "on només es va poder parlar dels noms que volia el PP" i, davant la manca de consens, va anomenar director general a l'actual conseller de Presidència, Antoni Gómez.

Després, la llei "dóna sis mesos per cercar el consens, però no han fet absolutament res",ha explicat la també diputada socialista Lourdes Aguiló. Armengol ha estat molt clara, i ha insistit en que el grup socialista no ha rebut "cap cridada", ni tan sols una "resposta educada" a la carta que va enviar al president de les Illes Balears.

Segons Aguiló, si demà el PP presenta una proposta diferent a la que va presentar fa sis mesos, estarà incomplint l'esperit de la llei que, insisteix, "obliga a cercar el consens". "No seria comprensible que, si en sis mesos no han iniciat cap consulta ni han cercat el diàleg, ara presentin una altra proposta", ha explicat.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube