Imprimeix
PDF

PSIB i UGT es reuneixen per compartir full de ruta en defensa dels treballadors

REUNIÓ UGT Francina Armengol: "estarem allà on faci falta defensant els drets dels treballadors"

Palma, 7 març 2012.- El PSIB-PSOE i UGT han mantingut avui horabaixa una primera reunió de feina per posar en comú preocupacions i propostes en matèria laboral. "Avui iniciam, amb UGT, tota una sèrie de reunions amb sindicats i empresaris per analitzar la situació econòmica i del mercat laboral, que són els temes que més preocupen als ciutadans i ciutadanes de Balears", ha explicat Francina Armengol, secretaria general del PSIB-PSOE, abans de la reunió.

Ara "començam a treballar amb els sindicats en iniciatives concretes per lluitar contra l'atur, i en particular en el àmbit de polítiques actives d'ocupació, que posteriorment podrem dur al Parlament de les Illes Balears", ha explicat Armengol. El full de ruta que s'ha marcat el PSIB-PSOE passa per concertar iniciatives i propostes amb els agents social i econòmics, cosa que "hauria de fer el Govern, però no està fent".

El secretari general d'UGT, Lorenzo Bravo, ha assenyalat per la seva part que la reunió és important i ha demanat continuïtat en les trobades. Bravo ha opinat que, tot i que UGT va ser molt crític amb la reforma laboral aprovada pel govern socialista de José Luis Rodríguez Zapatero l'any 2010, "no hi ha color" amb el que el PP està intentant "imposar". "Ara no és una reforma, sinó que ens lleven els drets" i fan tornar els treballadors a la situació "del segle XIX", ha dit. "Mai els treballadors han estat en una situació tan complicada com la d'ara", ha reconegut.

Armengol ha recordat la "oposició frontal" del PSOE a aquesta reforma laboral, que suposa "menys drets i menys ocupació". "Estarem allà on faci falta defensant els drets dels treballadors", ha dit.

A la reunió han assistit, entre d'altres, la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Silvia Cano, el secretari d'Economia i Ocupació, Carles Manera, la diputada Joana Barceló, i Manuel Pelarda d'UGT.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube