Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE acusa al Govern de no tenir mesures per a sortir de la crisi

Vicenç Thomàs 2El portaveu adjunt del Grup Parlamentari Socialista, Vicenç Thomàs, ha acusat al Govern de no tenir solucions als problemes de la ciutadania i de no prendre mesures per a sortir de la crisi. Thomàs ha criticat que mentre el Govern no compareix en el Parlament per explicar la pujada d’imposts o les mesures per combatre l’atur, es duen al Ple de la Cambra iniciatives com el canvi de nom de Palma per Palma de Mallorca, o els guinyols francesos en una de les comissions. 

Vicenç Thomàs, que ha presentat en roda de premsa les iniciatives del Grup Socialista en el proper Ple parlamentari, ha lamentat que la visita del president Rajoy a les Illes Balears hagi deixat únicament una pujada d’imposts indiscriminada per a tothom. El portaveu adjunt ha explicat que les preguntes de control al Govern es centraran en les noves retallades que l’Executiu farà en salut i educació per a complir amb la imposició de dèficit per al 2012; la falta de mesures per combatre la xifra de persones aturades; o els incentius a la sanitat privada. 

En referència a la pujada d’imposts que el Govern va aprovar el passat divendres, Thomàs ha explicat que una de les preguntes servirà per a demanar al conseller Aguió sobre la implantació del cèntim sanitari en lloc de recuperar l’impost de patrimoni. El portaveu adjunt del Grup del PSIB-PSOE ha lamentat que l’opció del Govern del PP sigui un impost que perjudica a tots els ciutadans, independentment del seu nivell de renda, mentre que descarta un impost per gravar els patrimonis superiors a 700.000 euros. 

Vicenç Thomàs ha reiterat que des del Grup Socialista a més de demanar la compareixença del president Bauzá en el Ple del Parlament i del vice president econòmic, Josep Ignasi Aguiló, per a explicar el nou paquet de mesures, s’ha presentat una petició de compareixença de la consellera de Salut, Benestar Social i Família per donar compte de la reestructuració de l’Ibsalut. A més, Thomàs ha criticat l’aprovació d’un nou decret llei amb modificacions a la llei del Sector Públic Instrumental i a la llei de Pressupost de 2012 que suposa, entre altres, l’augment amb més de 25.000 € als sous dels nous vice presidents de l’Ibsalut.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube