Imprimeix
PDF

La Comissió Executiva del PSIB-PSOE anul·la el segon Congrés de la Federació Socialista d'Eivissa

executiva 14 marc Proposa a Ferraz la creació d'una Comissió Gestora per dirigir el partit a Eivissa fins que es pugui celebrar un altre congrés, amb totes les garanties

Palma, 14 març 2012.- La Comissió Executiva del PSIB-PSOE ha decidit avui per unanimitat estimar la impugnació presentada per un grup de delegats del segon Congrés de la Federació Socialista d'Eivissa. El PSIB-PSOE, com a responsable de vetlar pel correcte desenvolupament dels processos congressuals a Balears i de garantir els drets de la militància, ha considerat que a Eivissa varen mancar les condicions per considerar vàlid aquest congrés.

L'òrgan competent per resoldre aquesta impugnació és, en primera instància, la Comissió Executiva del PSIB-PSOE, que reunida avui horabaixa ha pres aquesta decisió. Per fer-ho, el PSIB-PSOE ha recavat informació de la Mesa del Congrés, de la Comissió de Credencials, de la Comissió Electoral i dels principals implicats.

Després d'analitzar les al·legacions, els informes i documents rebuts, la Comissió Executiva considera provades les irregularitats, principalment en l'actuació de la Mesa del Congrés, que suposen l'absència de les degudes garanties en un procés tan important com és l'elecció del secretari general i de la nova directiva.

L'absència d'aquestes garanties va crear indefensió, una situació especialment rellevant perquè va condicionar -i fins i tot pot ser alterar- el resultat de l'elecció del nou secretari general, que va resultar guanyador per només un vot.

Per tant, i sense més dilació, la Comissió Executiva del PSIB-PSOE ha procedit a anul·lar el Congrés, així com tots els acords derivats de les votacions celebrades en el mateix.

L'Executiva de Balears també ha proposat a la Comissió Executiva Federal del PSOE la creació d'una Comissió Gestora, de la forma més ràpida possible, per a la Federació Socialista d'Eivissa. L'aprovació d'aquesta gestora és competència del PSOE.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube