Imprimeix
PDF

EL PSOE aprova la creació d’una Comissió Gestora plural per a la Federació Socialista d’Eivissa

 Comissió Gestora Eivissa p La Gestora integra membres de les diferents sensibilitats i té com a principal objectiu normalitzar la vida política i orgànica dels socialistes a Eivissa.

Eivissa, 15 de març 2012.- La Secretaria d'Organització de la Comissió Executiva Federal del PSOE ha autoritzat avui matí la creació d'una Comissió Gestora per a la Federació
Socialista d'Eivissa. És una gestora plural, que integra membres de diferents sensibilitats, per començar a fer feina des de la unitat per normalitzar, coordinar i dirigir la vida política i orgànica dels socialistes a Eivissa.

Aquesta Comissió Gestora assumeix temporalment totes les competències de una Comissió Executiva normal i les mantindrà el temps que sigui necessari. Entre les seves tasques, la Comissió Gestora haurà d'investigar i aclarir algunes informacions que han arribat al Partit amb motiu de la impugnació del segon Congrés de la FSE, per part d'un grup de delegats. De la investigació inicial realitzada pel PSIB-PSOE han quedat demostrades les irregularitats en el desenvolupament del Congrés, principalment per l'actuació erràtica i inconsistent de la Mesa del Congrés. Apart d'aquestes irregularitats provades, podria haver-hi d'altres. La seva investigació i esclariment és responsabilitat de la Comissió Gestora.

La Comissió Gestora està integrada pels següent membres: President - Joan Boned Roig; vocals: Manuel Rubio García, Josefa Marí, José Manuel Bar Cendón, Marta Díaz Pascual, Miguel Padial i Pilar Ferrero. Els membres de la gestora han estat elegits per la seva capacitat, per la seva dedicació i disposició, així com per la pluralitat que representen.

La Comissió Gestora ha quedat constituïda avui migdia (13:15) a Eivissa, en presència de Isabel Oliver, secretària d'Organització del PSIB-PSOE. En les seves primeres dues decisions,
preses per unanimitat, la Gestora ha decidit obrir la investigació mencionada i ajornar fins a la segona quinzena de juliol la celebració de les assemblees locals del PSOE a Eivissa, per donar temps a que s'organitzi el procés amb les màximes garanties.

Oliver també s'ha reunit avui a Eivissa amb  Pedro Campillo i amb una representació dels delegats que varen impugnar el Congrés per explicar les decisions adoptades.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube