Imprimeix
PDF

La sentència de Matas és una condemna al PP de Balears i a una forma de fer política: utilitzar doblers públics amb fins partidistes

Pilar costa Pilar Costa recorda, sense prejutjar res, que "això no és més que el principi" dels nombrosos judicis pendents sobre la gestió del PP en l'època de Jaume Matas

Palma, 20/3/2012.- El PSIB-PSOE "lamenta profundament" que Balears estigués en mans d'un partit – el PP- i d'un president -Matas- "que s'ha demostrat que va utilitzar els doblers públics amb fins partidistes i polítics". Pilar Costa, portaveu de la Comissió Executiva del PSIB-PSOE, ha expressat avui la "profunda preocupació i frustració" dels socialistes perquè l'ex-president hagi estat condemnat judicialment de forma "tan contundent" per aquests delictes gravíssims".

Costa ha demanat al PP que "no tapi ni minimitzi res", i ha recordat que aquesta és "només una de les més de vint peces d'un únic cas dels que afecten a la gestió del Partit Popular" a Balears durant la legislatura de Jaume Matas. "Sense prejutjar res", ha afegit, i amb "el màxim respecte a la justícia".

La portaveu ha expressat la seva preocupació perquè el PP, que actualment té una majoria parlamentària major inclús que la que tenia el Sr. Matas en aquell moment, caigui en "tics absolutistes", com li va passar a ell. Esperam "que amb aquesta majoria absoluta no perdin ni el nord ni el cap" i "que treballin per reactivar l'economia" i per solucionar els problemes que afecten als ciutadans i ciutadanes.

Costa ha opinat que s'ha d'intentar "mirar endavant" amb l'esperança que dóna aquesta sentència de "qui la fa, la paga. Sigui qui sigui".

La portaveu ha recordat que Matas no és el primer ex-president de la Comunitat Autònoma del Partit Popular que ha estat condemnat, tot i que en el primer cas, es va considerar que el delicte havia prescrit.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube