Imprimeix
PDF

Es constitueix Joventuts Socialistes d'Andratx amb l'objectiu de “lluitar pels drets dels joves del poble”

jsib andratxEnaitz Iñan va ser elegit secretari general de la nova organització formada per una desena de joves del municipi.

Ahir es va constituir l'agrupació de Joventuts Socialistes d'Andratx amb l'objectiu de "lluitar pels drets dels joves del poble front els atacs continus dels governs del PP".

El grup d'una desena de joves del municipi andritxol va elegir com a nou secretari general de l'organització juvenil a Enaitz Iñan, qui va assegurar afrontar el repte "amb la il·lusió i la força de treballar per defensar els avenços en polítiques de joves aconseguits durant els darrers anys amb governs socialistes".

La resta de la Comissió Executiva de Joventuts Socialistes d'Andratx la formen Magdalena Alemany com a secretària d'organització, Margarita Covas com a secretària de política municipal i Laura Montenegro com a vocal.

A l'acte de constitució de la formació hi assistiren Mamen Nombela, secretària de treball i habitatge de Joventuts Socialistes de les Illes Balears, i Miquel Cabot, secretari d'organització de Joventuts Socialistes de Mallorca, a més de Francesc Femenias, secretari general de l'Agrupació Socialista d'Andratx i secretari de formació dels Socialistes de Mallorca.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube