Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE es reuneix amb USO per tractar sobre la reforma laboral

Psib-uso p La reunió ha estat una primera presa de contacte per seguir fent feina plegats en defensa dels interessos dels treballadors i treballadores

Palma, 20 de març 2012.- Representants del PSIB-PSOE i de la Unió Sindical Obrera s'han reunit avui horabaixa per començar a fer feina conjunta en defensa dels interessos dels treballadors i en contra del retall de drets que suposa la Reforma Laboral aprovada pel Partit Popular.

La reforma laboral "significa menys drets i menys ocupació", i per tant tindrà la oposició frontal del Partit Socialista, ha explicat la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, al secretari general autonòmic d'USO, David Díaz, qui ha participat en la reunió acompanyat d'altres companys.

Aquesta reunió s'emmarca dins el compromís del partit "de seure-se amb organitzacions empresarials i sindicals per cercar propostes consensuades per reactivar l'economia i per plantar cara a als retalls de drets i de l'Estat del benestar que ens estan imposant", com ja va anunciar Armengol fa unes setmanes.

La trobada és una primera presa de contacte, en la que han participat els nous secretaris generals del PSIB-PSOE, Francina Armengol, de la Federació de Mallorca, Silvia Cano, i de Palma, Diego González. També hi han participat la diputada autonòmica i ex-consellera de Treball, Joana Barceló, i el secretari d'Economia i Ocupació de l'executiva del PSIB, Carles Manera.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube