Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE s'adhereix a la manifestació en defensa de la llengua

Logo20psib-psoe20F1 Palma, 22 març 2012.- El PSIB-PSOE s'ha adherit a la manifestació "Sí a la nostra llengua" convocada per al proper diumenge 25 de març, a les 18 h a Palma. L'acte, organitzat per la Obra Cultural Balear, és una manifestació popular en defensa dels nostres drets lingüístics i en contra de l'eliminació del català de la funció pública.

El PSIB-PSOE s'oposa a la ruptura del consens polític i social assolit fa més de vint anys en matèria de normalització lingüística a les Illes Balears. La modificació de la Llei del Sector Públic que ha imposat el Partit Popular és "una absoluta irresponsabilitat", que "romp la pau lingüística" que ha hagut a Balears des de 1986, ha opinat Pilar Costa, portaveu del PSIB-PSOE.

"Eliminar el català" és una "decisió política del Partit Popular", que "no deixa les dues llengües en igualtat de condicions, sinó que a partir d'ara només s'exigirà una d'elles: el castellà", ha denunciat Costa.

La rebaixa de la demanda del català per fer feina en l'administració -passant de requisit a mèrit- suposa buidar de contingut la cooficialitat del català a les Illes Balears, i per tant no respectar el que diu l'Estatut d'Autonomia.

El Govern del PP ha decidit aprovar aquesta modificació sense tenir en compte ni donar resposta a les més de 12.000 al·legacions rebudes des de diferents àmbits, entitats i persones. També nombrosos ajuntaments, alguns amb majoria absoluta del Partit Popular, han presentat mocions o al·legacions en contra.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube