Imprimeix
PDF

JSIB s'adhereix a la vaga general contra la reforma laboral

logoJSIB Francesc Dalmau: "Està en les nostres mans poder aturar aquesta reforma agressiva i desproporcionada"

Palma, 27/3/2012.- Joventuts Socialistes de les Illes Balears es sumarà a la vaga general en contra de la reforma laboral, que perjudica a tots els treballadors i treballadores però especialment als més joves. "Està en les nostres mans poder aturar aquesta reforma agressiva i desproporcionada, que condemna als joves a la precarietat més absoluta", ha opinat Francesc Dalmau, secretari general de JSIB.

Els joves socialistes fan una crida molt especial als joves estudiants perquè participin en la vaga i es sumin a les mobilitzacions de protesta que tindran lloc el proper 29 de març.

JSIB anima també als joves treballadors i treballadores a sumar-se a la vaga general, tot i que reconeixen que "amb les dificultats que existeixen per trobar feina, i més encara per tenir un sou digne, serà complicat per a molts de joves en el seu primer treball exercir el dret a la vaga".

Dalmau ha recordat que la reforma laboral farà encara més complicada la situació laboral dels joves, als que condemna a encadenar contractes precaris fins als 30 anys. A més, el nou model de "contracte de suport als emprenedors" permet contractar joves qualificats amb un període de prova d'un any durant el qual "et poden acomiadar sense cap tipus d'indemnització".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube