Imprimeix
PDF

Pilar Costa: “Mentre la ciutadania es preocupa pels retalls en educació, el conseller es dedica a perseguir i vigilar el què passa als instituts”

Pilar costa vaga

El PSIB-PSOE considera impresentable que el Govern es dediqui a perseguir qualsevol crítica que rep

Palma, 28 març 2012.- El PSIB-PSOE considera impresentable l'actitud del Govern del Partit Popular a Balears que en ves de centrar-se en combatre l'atur i reactivar l'economia, es dedica a perseguir i vigilar el què passa a les aules dels instituts. "Amb la situació que tenim i les mesures d'austeritat, als ciutadans els preocupen els retalls en educació, però el conseller es dedica a perseguir i vigilar el què passa les aules dels instituts", ha declarat la portaveu de la Comissió Executiva del PSIB-PSOE, Pilar Costa.

Costa ha considerat "impresentable" l'actitud del Govern del Partit Popular, que està estudiant obrir un expedient disciplinari a l'Institut de Marratxí, que ahir va difondre un vídeo de defensa a la llengua catalana.

El PSIB-PSOE està preocupat davant l'actitud del Govern del Partit Popular, que es dedica a perseguir qualsevol crítica que rep. "No entenem què està passant en el Govern", ha reconegut la portaveu de l'Executiva. Ara són les cançons, abans eren els llaços.

"La persecució i la censura no tenen lloc dins un estat democràtic com és el nostre" ha recordat Costa al PP. Això "no ve avalat ni per les urnes ni per 35 diputats", li ha recordat.

Al mateix temps, la diputada eivissenca ha mostrat la seva sorpresa perquè, en les circumstàncies actuals i amb els retalls que està imposant el PP en matèria educativa, el Govern vagi a donar el concert a les escoles del Parc Bit. "Volen acomiadar els professors interins per no haver de pagar les vacances, però sembla que no és un problema econòmic pagar la es escoles de l'Opus", ha comentat.

Els i les socialistes recorden que l'escola pública és un dels pilars bàsics de la nostra societat i la nostra democràcia. I que aquest dret està en perill davant les polítiques del Partit Popular del president JR. Bauzá.

Costa ha fet aquestes declaracions en una roda de premsa on també ha anunciat que avui es celebrarà una reunió permanent de la Comissió Executiva. En l'ordre del dia figuren la reforma laboral i la vaga general a la qual s'ha adherit avui mateix el PSIB-PSOE, i els esborranys dels plans d'acció de les diverses secretaries, que s'aniran definint més en les properes setmanes.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube