Imprimeix
PDF

La Comissió Executiva del PSIB-PSOE dóna tot el suport a la vaga general

executiva permanent Palma, 28 de març, 2012.- La Comissió Executiva del PSIB-PSOE ha acordat avui donar tot el seu suport a la vaga general contra la reforma laboral convocada per les organitzacions sindicals per demà, dijous 29 de març.

Els membres de l'executiva, que avui han celebrat una reunió de la permanent, participaran demà en les manifestacions de protesta contra la reforma laboral imposada des del Govern del Partit Popular, per considerar que trenca el principi constitucional d'equilibri entre els treballadors i els empresaris. A més, és una reforma laboral injusta, inútil i ineficaç.

La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Silvia Cano, i el secretari general dels Socialistes de Palma, Diego González, participaran en la manifestació convocada demà a les 18:30 hores a la Plaça d'Espanya de Palma. El secretari general del PSOE de Menorca, Vicenç Tur, participarà en la manifestació a Maó a la mateixa hora. Pilar Costa, portaveu del PSIB-PSOE i diputada autonòmica, anirà a la de Eivissa Vila, en la que també participarà Margalida Font, secretària general de l'Agrupació Insular de Formentera. Altres representants socialistes i molts de militants i simpatitzants participaran en les diverses manifestacions i concentracions.

Els membres de la Comissió Executiva permanent també han començat a preparar els plans d'acció de les diferents secretaries. Els secretaris o secretàries d'àrea ha presentat les línies d'actuació que desenvoluparan i que plasmaran en un Pla d'Acció que es presentarà en el Consell Polític del PSIB-PSOE.

Aquesta és la primera Comissió Executiva permanent en la que s'han pogut incorporar els nous secretaris generals de les Federacions i l'Agrupació Insular, després dels diferents congressos. Això suposa un canvi respecte a l'anterior executiva permanent, de la que no eren membres.

Vicenç Tur, secretari general del PSOE de Menorca, i Margalida Font, de l'Agrupació Insular de Formentera, han participat en la reunió. Silvia Cano, de la Federació de Mallorca, i Joan Boned, president de la Comissió Gestora d'Eivissa, han excusat la seva presència.

Demà, dia de vaga general, les oficines del PSIB-PSOE romandran tancades al públic.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube