Imprimeix
PDF

Mercedes Garrido: «Volem seguir governant perquè ens queden moltes coses per canviar»

Mercedes Garrido a Sa PoblaLa secretària general electa dels Socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido, ha iniciat una ronda de visites comarcals per torbar-se amb la militància del partit i explicar el seu projecte, a més de conèixer de primera mà les seves necessitats i reivindicacions. La primera aturada ha estat a Sa Pobla, amb companys i companyes també de Muro, Búger i Campanet.

Allà, la socialista ha avançat que la intenció del nou projecte que encapçala és «seguir governant i liderant el canvi a les principals institucions perquè encara ens queden moltes coses per canviar».

Per aconseguir-ho, Garrido es proposa aconseguir més implantació territorial del Partit Socialista, amb unes agrupacions locals més fortes i una bona base municipalista, ja que «hi ha molts de projectes difícils d'acabar en quatre anys i necessitam més temps per seguir canviant les coses».

A més a més, la secretària general ha reivindicat que «hem de mostrar l'orgull de ser socialistes, perquè som l'esquerra de govern que està liderant el canvi des de molts àmbits i tot i que queda molt per fer, estam fent les coses bé».

La recentment elegida nova secretària general dels i les socialistes de Mallorca continuarà la seva ronda de trobades avui a Manacor, també amb la militància d'Artà, Son Servera, Sant Llorenç i Capdepera, i demà a Alcúdia també amb la militància de Santa Margalida i Pollença.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube